Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de 22e toertocht Spa-Sliedrecht. Dit gaat via onze website www.spa-sliedrecht.nl , de directe inschrijf-link is http://spa-sliedrecht.nl/inschrijven/ . De definitieve datum is vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022. We hebben het plan om met maximaal 90 deelnemers op pad te gaan. We splitsen het deelnemersveld weer op in 4 groepen met voor- en achterrijders. De vertrouwde sponsors stellen weer een volgbusje beschikbaar. Zo krijgen we de Profile Kramer “de fietsspecialist” volgbus, de Pellikaan’s verpakkingen volgbus, de “Werken met Passie” volgbus en de den Dikken verhuizingen volgbus.
De overnachting is gepland in het Fletcher sporthotel in Sittard. Hier hebben we de laatste 4 tochten overnacht en dit is de meeste deelnemers goed bevallen. We slapen dan met maximaal 4 deelnemers op een kamer.
Over de route is nog niet veel bekend. Waarschijnlijk zullen we niet te veel veranderingen doorvoeren, de voorrijders gaan dit in het voorjaar van 2022 besluiten. De vrijdag rit staat bekend om de Ardennen- en Limburgse heuvels, dit zal niet veranderen. De afstand zal tussen de 100 en 130 km zijn. De zaterdag rit bevat nog een enkele klim, maar staat verder bekend om zijn lange afstand en familie ontvangst in Sliedrecht. Afhankelijk van de route zal dit tussen de 195 en 250 km zijn.
Categorie├źn: 2022