Woensdag 20 november j.l. is Rinus klomp gestopt als bestuurslid van de Stichting Toertocht Spa – Sliedrecht. Rinus heeft sinds de eerste tocht in 1988 zijn steentje bijgedragen. In de beginjaren 10 keer als fietsend begeleider, later als mecanicien in één van de volgbusjes. Als bestuurslid was Rinus altijd aanwezig en aanspreekbaar. In bijzijn van alle voor- en achterrijders van de laatst verreden tocht, hebben de overige bestuursleden Rinus bedankt voor zijn jarenlange inzet. Ook werden er nog enkele anekdotes aangehaald. Met de kamerindeling maakte Rinus nooit zo’n haast, hij zag wel bij wie hij ingedeeld zou worden. Zo belande hij een keer bij een begeleidend motorrijder op de kamer. Er moest in een 2-persoonsbed worden geslapen met de motorrijder in zijn lederen broek. Een ander jaar trof Rinus een zenuwachtige deelnemer die al een avond van te voren zijn benen in ging smeren.

Categorieën: 2019

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *