Vrijdagavond 24 augustus houden we de inmiddels traditionele fotoshoot-ride. Tijdens deze tocht doen we een groot aantal sponsoren van onze toertocht aan, zodat we ter plaatse een leuke groepsfoto kunnen maken voor onze sponsoren. 

We starten om 19:00 uur als vanouds bij Kramer Fietsen. De tocht zal gelijkend zijn aan die van vorig jaar. Uiteraard sluiten we weer af bij 1 van onze vaste sponsoren met een gezellig drankje. Een ieder is bij deze uitgenodigd om mee te gaan, laat wel even weten of je er bent, dan kunnen we inschattingen maken m.b.t. groepsgrootte. 

Graag tot aankomende vrijdag ! Vergeet uiteraard niet het nieuwste shirt aan te doen tijdens deze rit !

Categorieën: 2018Sponsoren

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *