Hieronder het inschrijfformulier voor de 22e Toertocht Spa – Sliedrecht welke gehouden wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022.

Om in te schrijven dient men te beschikken over een goede racefiets (met goed werkende remmen en geen versleten banden), een goede gezondheid en een goede conditie om een tweedaagse tocht van meer dan totaal 300 kilometer te fietsen. Als u medische klachten heeft en er niet zeker van bent of u daarmee kan fietsen, adviseren wij u eerst een arts te raadplegen. Meld u dit wel voor vertrek aan de toerleiding.

Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de deelname die op eigen risico gereden wordt. U gaat akkoord met het houden aan de verkeersregels en het dragen van een valhelm.

Noot: De inschrijving is pas geldig als het inschrijfgeld van 139 euro (incl. busreis heen, fietsentransport, herinneringsshirt, warme maaltijd, overnachting en ontbijt in Sporthotel) is overgemaakt opĀ  NL98 KNAB 0256 9039 99 tnv van Puijenbroek (penningmeester Spa-Sliedrecht). Vermeld ook je naam. Bij niet deelname wordt er geen geld gerestitueerd.